Om

HENNING BERGERSEN

Jeg heter Henning Bergersen og har laget en plate som heter «Trollspeil». Det er min første soloplate og singelen "Det som skjer" ble sluppet i juli 2015, "Den fjerde timen" i mai 2016 og "Mørket" i januar 2017.

 

CD’n «Trollspeil» ble sluppet 23. mai 2016 og har blitt til innimellom melking av kuer og møkking av fjøs, for det driver jeg også med.

 

Før sang jeg i et band som het MOYS og som ga ut fire ganske fine plater i sjangeren eksperimentell rock. Vi turnerte landet rundt og spilte blant annet med Seigmen, CC Cowboys og Bruce Dickinson, vokalist i Iron Maiden.

 

Musikken på «Trollspeil» har jeg skrevet sammen med Vesa Pekkala. Han har også stått for arrangementene, med stadige og plagsomme innspill fra meg. Vi har også produsert «Trollspeil» sammen. Tekstene har jeg skrevet sjøl. De er på norsk og forteller blant annet om hvordan det er å være førti og møte veggen i sånn passe fart, men de handler også om forvrengte sjølbilder, tapte drømmer, hvite sommerkjoler og tørr furuskog i juli. Det musikalske landskapet jeg beveger meg i har noen allerede rukket å kalle prog-pop og det er kanskje ikke så langt fra sannheten. Stemningsfullt håper jeg i hvertfall det er.

 

Copyright © 2017 SIRIUS PRODUKSJONER All Rights Reserved